Всі ми знаємо про Mi Cloud - фірмовому хмарному сервісі від Xiaomi, який дозволяє нам зберігати різну інформацію. Тепер же компанія поліпшила в Mi Cloud функцію, яка дозволить знайти наш смартфон у разі втрати або крадіжки. Досить зручна функція, особливо, якщо врахувати, що злодійство на вулиці отсатеся все таким же популярним, в тому числі на вокзалах і темних провулках.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Нагадаємо, що в Mi Cloud вже використовується GPS-позиціонування, тобто про записування розташування нашого смартфона в режимі реального часу. У разі втрати смартфона нам просто потрібно зайти на сайт Mi Cloud і подивитися, де було зареєстровано останнє місце розташування або ситуація, коли пристрій підключено до мережі. Правда, при відключенні смартфона знайти його нереально, а це великий недолік.

Таким чином, ми будемо завжди в курсі, коли з-за втрати або крадіжки смартфона реєстрація місця розташування вашого пристрою буде перервана. Подібні функції значно підвищать шанс виявлення смартфона, навіть якщо він вимкнений.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Популярні новини зараз
Три "залізні" причини арешту пенсій в Україні: за законами воєнного часу Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.