Популярний онлайн-магазин ігор і платформа для геймерів Steam нарощує активний онлайн на тлі пандемії коронавіруса і введення карантину в ряді країн.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Як повідомляє DTF, 15 березня сервіс встановив новий рекорд за кількістю гравців онлайн – в різні ігри одночасно грали 19 мільйонів 728 тисяч осіб. Ймовірно, що найближчим часом сервіс може досягти і 20 мільйонів. Звичайно ж, всі з-за вірусу, так як держави по всьому світу радять жителям країн залишатися вдома, а телевізор душі не кожному. Швидше за все, це не межа, оскільки карантин може трохи затягнутися, враховуючи темпи розповсюдження вірусу.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.