Apple ввела додаткові заходи безпеки, які пов'язані зі спалахом коронавіруса. На цей раз вони торкнуться App Store. Звичайно, коронавірус торкнувся і розважального контенту. Тепер же яблучна корпорація пояснила, що зробить кроки по додатковій перевірці додатків, який присвячені пандемії, так як це “починає впливати на всі аспекти життя людей по всьому світу”. Враховуючи, що мережа може опублікувати інформацію практично кожен, більшість з матеріалів виявляються фейковими.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Не тільки Apple займається боротьбою з коронавірусом. Мобільні технологічні гіганти, такі як Huawei, Xiaomi і Samsung вносять величезний внесок у боротьбу зі смертельним вірусом.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Нагадаємо, що ціни на Huawei P40 неприємно здивують користувачів. Схоже, компанія вирішила не економити на компонентах, так що ціна в Європі буде досить високою.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung запатентувала новий тип дисплея, який за всіма параметрами перевершувати своїх попередників. Можливо, такі флагмани від компанії розживуться новою технологією.

Також Знай.uа повідомляв, що китайська система розпізнавання осіб навчилася обходити маскування масками. Тепер система може ідентифікувати людину з точністю до 95%.