Microsoft тільки що анонсувала всі характеристики Xbox Series X. Старший дизайнер Xbox Райан Уітакер заявив, що новий контролер поліпшить комфорт “сотень мільйонів” гравців. Тепер він буде приємний при використанні навіть в невеликих руках.

Контролер Xbox, gizchina

Нова хрестоподібна кнопка D-pad аналогічна логотипу компанії. Інтерфейс нового контролера оновлено до USB-C і буде підтримувати консолі серії Xbox One, а також пристрої ПК, Android і iOS. Новий контролер також запам'ятовує пристрій, до якого він підключений, для полегшення перемикання. Крім того, він використовує технологію Bluetooth з низьким енергоспоживанням. Microsoft не розкрила ціну цього бездротового контролера Xbox, який, як очікується, буде поставлятися в комплекті з новою ігровою консоллю.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Xbox Series X має розміри 151 мм x 151 мм x 301 мм Завдяки цим розміром Xbox Series X більше і важче, ніж Xbox One X. Крім того, це пристрій також оснащений безшумним вентилятором, який гарантує, що ваша гра буде безшумною.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.