Китайський виробник телефонів Vivo тільки що випустив нову обмежену версію Vivo X30 Pro Alexander Wang. Смартфон повинен надійти в продаж 19 березня, так що чекати залишилося недовго.

Обмежений випуск Alexander Wang відрізняється тільки дизайном від базової версії. Задня кришка тепер дзеркальна.

Vivo X30 Prom gizchina

Олександр Ванг, який співпрацює з Vivo, є китайським дизайнером з Нью-Йорка. Він отримав різні нагороди в індустрії моди, такі як CFDA (Рада дизайнерів одягу Америки). До цього він прославився співпрацею з mcdonald's по створенню кошики для пікніка AW Golden.

Що стосується співпраці для серії Vivo X30, то це перше глибоке співробітництво Олександра Вана з китайським брендом телефонів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нова обмежена серія Alexander Wang серії X30 заснована на Vivo X30 Pro, але про ціну поки немає ніяких даних.

Vivo X30 Prom gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що інсайдери назвали дату виходу флагманського OnePlus 8. За словами експертів, презентація відбудеться вже 15 квітня, а сам захід відбудеться в онлайн режимі. Про ціну гаджета поки говорити рано.

Як повідомляв Знай.uа сервіс YouTube змінив навігацію. Тепер в сервісі з'явилися інші ключові рубрики, а пошук відео можна здійснити з допомогою нових додаткових фільтрів. Оновлення стане доступним для всіх найближчим часом.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдери назвали дату виходу розумного браслета Xiaomi Mi Band 5. За повідомленнями експертів, презентація запланована на кінець 2020 року. Коронавірус вплинув на постачання компонентів, так що фанатам доведеться почекати.