Майбутній запуск Apple нових AirPods не є секретом. Відповідно до звітів MacRumors, постачальників більше хвилює питання, чи вплине спалах коронавіруса на продажі нових Apple AirPods.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Як стверджує джерело, Apple почне виробництво версії AirPods Pro початкового рівня вже наприкінці першого кварталу (кінець місяця). Якщо у виробництва виникнуть інші проблеми, виробничий план буде перенесено на початок другого кварталу. Але продажі Apple AirPods можуть бути порушені. До речі, Apple в даний час закриває Apple Store.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Раніше ми чули, що Apple AirPods Pro Lite буде запущений у виробництво в другому кварталі 2020 року. Але ніяких подробиць не повідомлялося. Передбачається, що ця гарнітура в кінцевому підсумку стане третім поколінням звичайних AirPods.

Популярні новини зараз
Додатково 2000 грн: хто з пенсіонерів може отримувати одразу дві виплати Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.