OnePlus нещодавно повідомляв, щоб оголосити щось нове 18 березня. Звичайно ж, це новий логотип компанії. OnePlus сьогодні офіційно представила свій новий логотип, який тепер доступний на веб-сайті компанії.

OnePlus, gizchina

Чжан Сюань, виконавчий директор OnePlus, сказав, що зміна дизайну брендингу відбувається, оскільки компанії необхідно переглянути і уточнити різні аспекти, такі як стратегія компанії, позиціювання бренду, користувачі, культурний фон, зміни в ЗМІ, а також закони та нормативні акти.

Що стосується нового логотипу, значок залишається в основному без змін, але текст тепер інший. Шрифт, який використала компанія, трохи важче, тому він тісно пов'язаний з брендом нещодавно випущеної серії OnePlus 7T.

OnePlus, gizchina

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою "За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Після офіційного опублікування нового логотипу ми очікуємо, що майбутні флагманські смартфони компанії - OnePlus 8, 8 Pro і 8 Lite будуть отримають цей новий логотип як на пристрої, так і на упаковці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.