Як і очікувалося, сьогодні Microsoft офіційно повідомила про досягнення славного кордону — ОС Windows 10 — кількість активних пристроїв, що працюють під управлінням операційної системи Windows 10, перевищила позначку 1 млрд одиниць. Це величезне досягнення для компанії, адже до цього показника корпорація йшла дуже довго і старанно. Враховуючи кількість помилок і помилок в Windows 10, компанії ще пощастило, що у неї немає сильних конкурентів. Втім, без помилок і проблем з роботою ОС цієї цифри можна було б досягти помітно швидше.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Операційна система Windows 10 вийшла 29 липня 2015 року і спочатку в Microsoft розраховували, що Windows 10 пошириться на мільярд пристроїв по всьому світу протягом всього двох-трьох років, покладаючи великі надії на мобільний Windows 10, яку не так давно остаточно поховали. Таким чином, у результаті Microsoft знадобилося п'ять років, щоб досягти позначки в 1 млрд активних пристроїв.

Користувачі Windows 7 не поспішають оновлюватися, і кількість юзерів залишається в районі 25%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.