існування нових iPad Pro і до цього моменту ніхто особливо не сумнівався, але ось зараз Apple за неуважність перерахувала нові моделі на офіційному сайті. Що ж, тепер користувачі знають, чого очікувати від яблучної корпорації. Нагадаємо, що презентація традиційно відбудеться на початку осені 2020 року.

iPad, gichina

Компанія вже оновила сторінку і видалила всі згадки про нові iPad Pro з діагоналлю екрана 11 і 12,9 дюйма, але, як звичайно, деякі встигли зробити скріншот.

Що цікаво, пристрої з модельними номери A2228 і A2229 раніше були помічені в сертифікаційних документах регулятора ЄЕС (Євразійської економічної комісії). Нерідко слідом за проходженням сертифікації ЄЕК пристрою виходили офіційно - принаймні, в минулі роки так траплялося неодноразово. Правда, постачання та виробництво планшетів можуть здійснюватися з затримками за коронавіруса - далеко не всі фабрики працюють у штатному режимі.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Популярні новини зараз
Скасування ВЛК та документи онлайн: в Україні хочуть кардинально змінити правила військового обліку "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Українцям дозволили купити стаж, якого не вистачає для пенсії: озвучено ціни на жовтень 2024 року
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.