Компанія Apple представила нові iPad Pro. Камера виявилася подвійний, а не потрійний: один з модулів - лазерний сканер. Для планшетів це нові технології, що точно приверне увагу покупців.

Apple представила нову модель iPad Pro з лазерним далекоміром (LiDAR) і підтримкою трекпад. Він також отримав новий чіп A12Z Bionic і надширококутним камеру.

iPad Pro 2020, Apple

Разом з новим iPad Pro компанія показала новий кейс з клавіатурою Magic Keyboard з вбудованим трекпадом. Пристрій буде підтримувати multi-touch жести, отримало “плавне регулювання нахилу” і підсвічування клавіш. Подібних аксесуарів для планшетів яблучної компанії на ринку ще не було, залишилося тільки дочекатися оглядів від тих-блогерів, які розкажуть про переваги та недоліки даного кейсу.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У компанії пояснили, що не стали копіювати традиційні курсори, як на macOS. Замість цього, коли користувачі будуть переміщати пальці по трекпаду iPad Pro, вказівник “підсвічувати” елементи інтерфейсу. Реалізація теж не застосовувалася раніше в планшетах.

Звичайно ж, начинка теж змінилася. Планшет отримав оновлений чіпсет A12Z Bionic, що прискорить роботу самого пристрою.

Що стосується ціни, ціна на новинку стартує від 800 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple планує представити відразу 2 бюджетних iPhone в 2020 році. Користувачі зможуть вибирати серед бюджетників. Правда, про дату анонсу поки немає ніяких даних, так як коронавірус завдав удару по виробництву.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung готує до виходу бюджетний планшет. Новинка порадує користувачів своєю ціною, так що залишилося дочекатися виходу новинки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія SpaceX скасувала запуск ракети Falcon 9 за кілька секунд до старту. Причина - проблеми з двигуном, так як вони не запуститися належним чином, у зв'язку з чим компанії довелося відмовитися польоту в космос.