Всі ми знаємо, що Samsung готується представити Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020). Пристрій було помічено в декількох регулюючих органах, таких як FCC. Тепер інсайдер злив рендер цього планшета з його деякими ключовими особливостями.

GALAXY TAB A 8.4 (2020), gizchina

Новий планшет буде мати дисплей з діагоналлю 8,4 дюйма, а дозвіл FHD + з роздільною здатністю 1920 x 1200 пікселів. Також стало відомо, що у планшета буде слот для SIM-карти і слот для карт пам'яті microSD для подальшого розширення пам'яті. Ми вважаємо, що сховище буде доступно в конфігураціях 64 ГБ і 128 ГБ, тому добре мати додаткове сховище на старих картах microSD. Велике пристрій може похвалитися 8-мегапіксельною основною камерою на випадок, якщо вас цікавить якість знімків.

GALAXY TAB A 8.4 (2020), gizchina

Крім того, Galaxy Tab A 8,4 дюйма також оснащений стереодинаміками для глибокого звучання і має порт USB-C. На жаль, про ціну поки говорити рано.

Популярні новини зараз
Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.