Білл Гейтс спрогнозував тривалість світового карантину через коронавіруса.

За словами екс-глави Microsoft, якщо влада добре впораються з тестуванням населення, то через 6-10 тижнів вже буде дуже мало випадків захворювання COVID-2019. І тоді можна буде відновлювати нормальне життя. Схоже, що карантином на 2 тижні не обійтися. Звичайно, карантин це необхідна міра, яка може зупинити швидке зараження людей, але більшість людей просто не дотримуються правил карантину.

Міністр охорони здоров'я Ілля Ємець вже повідомляв, що карантин - це не канікули, а вимушений захід, під час якої варто дотримуватися всі правила карантину, і в тому числі самоізолюватися.

Нагадаємо, що карантин на території України триватиме до 3 квітня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.