Як повідомили розробники фірмової оболонки MIUI для смартфонів Xiaomi і Redmi, вони усунули один з найбільш неприємних багів, на який давно скаржилося користувачі. Тепер ви з легкістю зможете знайти потрібну фотографію в сторонньому додатку, вам не потрібно буде витрачати багато часу на її пошуки. Звичайно, це не баг системи, але сам інтерфейс в галереї був не дуже зручним.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Співробітник відділу Xiaomi, який займається поліпшенням камери і галереї смартфонів Xiaomi і Redmi, повідомив, що вони нарешті привели в порядок відображення фотографій з камери, а також різних збережених зображень, які виводяться на екран при спробі відправити потрібний знімок в популярних додатках соціальних мереж і месенджерів. Тепер не потрібно буде обходити недоліки інтерфейсу - все потрібно відразу ж буде під рукою.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Сама по собі сортування буде працювати набагато краще, що знижує час пошуку конкретних зображень.

Популярні новини зараз
Нові ціни на тепло вже з 1 жовтня: що чекає на споживачів Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.