Тепер, коли MacBook Air і iPad Pro четвертого покоління були випущені, наступним пристроєм стане Apple iPhone 9. Інсайдери повідомили, що iPhone 9 тільки що відправився в масове виробництво.

Apple iPhone 9, gizchina

Apple iPhone 9, зрештою, може називатися iPhone SE 2. Як показують дані відомих аналітиків Guo Minghao і коду iOS 14, цей пристрій буде використовувати 4,7-дюймовий РК-екран. Він збереже розпізнавання відбитків пальців Touch ID на передній панелі і одинарну камеру на задній панелі. Тим не менш, він буде використовувати той же чіп A13, що і iPhone 11.

Цей смартфон не підтримує 5G, Apple поки не готова до 5G. Тим не менш, він, безумовно, буде привабливим для любителів маленьких екранів, особливо тих, у кого невеликий бюджет.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак, враховуючи поточну ситуацію, Apple, можливо, доведеться випустити цей смартфон онлайн. Згідно з припущеннями, цей пристрій буде коштувати від 399 доларів США. Проте в Китаї це буде коштувати 3288 юанів ($ 462).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.