Різні помилки в операційній системі - кошмар будь-якого програміста. Вони можуть бути непередбачуваними і незрозумілими і викликати всякі дивні речі. Незалежно від того, наскільки добре система спроектована, в ній будуть помилки, і коли вона настільки складна, як операційна система, таких проблем зазвичай багато.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

У той час як більшість помилок викликають незначні незручності, інші можуть мати серйозні наслідки. На жаль, помилка другого типу вражала користувачів iPhone протягом декількох місяців, і Apple, схоже, не знайшла способу з нею впоратися.

Ця помилка, яка вже кілька місяців турбує власників iPhone з iOS 13, дозволяє стабільно використовувати дані без будь-якого втручання. Ця проблема не є універсальною, і для тих, хто її відчуває, витік даних відбувається з різною швидкістю. Про проблему повідомили користувачі багатьох сайтів кілька місяців тому, незабаром після випуску iOS 13.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Гордон Келлі Forbes пролив світло на цю проблему і повідомив про велику кількість скарг користувачів. У всіх випадках винуватцем є “невстановлені програми”, які ви можете знайти в “Налаштування”> “Мобільні дані”. “Віддалені програми” повинні відображати мобільні дані, використовувані додатками, які ви вже видалили зі свого телефону, але, очевидно, не працюють належним чином.

У своєму прагненні знайти рішення користувачі перепробували практично все. Однак з допомогою повного перезавантаження їх телефонів і видалення кожного додатка окремо ніщо не може допомогти з цією помилкою. Виявляється, такі програми можуть використовувати дані смартфона, і навіть передавати дані розробникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft хоче впровадити рекламу в ОС Windows 10. Схоже, користувачі не зможуть від неї позбутися, так як вона буде з'являтися поверх інших відкритих вікон.

Як повідомляв Знай.uа компанія Amazon найме ще 100 000 співробітників, щоб встигати обробляти замовлення користувачів. Так як на вулицю виходити не рекомендується, більшість користувачів мережі почали замовляти продукти і речі на будинок, ніж Amazon і займається.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з DxOMark призупинили огляди смартфонів з-за епідемії. Не варто очікувати оглядів на нові смартфони найближчим часом.