На жаль, деякі європейські країни знаходяться у далеко не кращій ситуації за пандемії коронавіруса, і Amazon також змушена змінити свої методи роботи, щоб впоратися з цим.

Компанія оголосила що замовлення на товари, що не є предметом першої необхідності, будуть відкладені, щоб дозволити логістики компанії віддавати пріоритет постачання основних продуктів. Також було введено більш рішучі заходи, спрямовані на захист здоров'я багатьох працівників, які працюють у сортувальних центрах.

фото Getty Images
Amazon Go Store // фото Getty Images

Тепер Amazon не буде приймати замовлення на деякі несуттєві товари в Італії і Франції. Але все вже підтверджені замовлення будуть відправлені. Це рішення не впливає на замовлення, розміщені у сторонніх продавців, які не використовують логістику Amazon.

“Ми тимчасово припинили приймати замовлення на деякі несуттєві продукти на Amazon.it і Amazon.fr”, - йдеться в заяві Amazon.com. “Це дозволяє співробітникам центру виконання зосередитися на отримання та відправлення продуктів, які найбільше потрібні клієнтам в даний час”.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коронавірус з Китаю, фото Слово і Діло
Коронавірус з Китаю, фото Слово і Діло

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple приступила до відновлення виробничої лінії в iPhone в Китаї. Схоже, компанія не боїться вірусу, як і китайські влади. Можна сміливо сказати, що Китай вже перехворів коронавірусом.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple відправила iPhone 9 у виробництво. Смартфон обіцяли показати публіці 31 грудня, але через епідемію довелося відмовитися від цієї затії. Коли смартфон покажуть публіці - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei подарувала близько 500 000 масов Японії, і зупинятися на цьому корпорація не хоче. Незабаром компанія почне надавати допомогу країнам Європи.