Популярний сайт для дорослих Pornhub ввів безкоштовний преміум-доступ для всіх країн до 23 квітня на тлі пандемії коронавіруса Covid-19. Порносайт просить вас залишатися вдома і мінімально контактувати з людьми. Досить непоганий спосіб змусити мільйони людей залишатися вдома. Варто відзначити, що преміум-аккаунт на сайті платний, але компанія жертвує своїм прибутком заради боротьби з епідемією в усьому світі.

PornHub, gizchina

Підписка Pornhub Premium відкриває доступ до всього розміщеному на ресурсі порно в 1080p і поліпшеним часом завантаження. Преміум-аккаунт відрізняється від базового якістю відео, а також відсутністю реклами.

У період пандемії трафік Pornhub в країнах, де запроваджено карантин, значно виріс. Найвищий ріст помітили в Тайланді, Італії і Бельгії.

PornHub

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що ринок смартфонів тріщить по швах. Аналітики повідомили, що продажі смартфонів впали на 38%. На сьогоднішній день це найбільше падіння в історії ринку.

Як повідомляв Знай.иа у мережу злили дані мільйонів користувачів мережі, включаючи адреса, імена, дати народження, і так далі. Дивно, але база даних не захищена, так що нею може користуватися абсолютно будь-яка людина, який має доступ до мережі.

Також Знай.иа повідомляв, що експерти порівняли новий MacBook Air 2020 і MacBook Pro 2019. Як і очікувалося, торішня модель у всьому перевершує бюджетний ноутбук від яблучної корпорації.