Компанія Sony знизить максимальну швидкість завантаження ігор з PlayStation Store в європейському регіоні. Про це розповів президент Sony Interactive Entertainment Джим Райан. Втім, на це є вагомі причини. Зазначимо, що подібним чином вчинили YouTube і Netflix, і це рішення теж стосується лише Європи.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Президент SIE уточнив, що компанія співпрацює з інтернет-провайдерами в Європі, щоб допомогти зберегти доступ до сервісу для всього інтернет-співтовариства. Скільки триватимуть обмеження торкнуться вони України— невідомо. У будь-якому випадку, геймерам доведеться трохи довше почекати при скачуванні ігор.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.