За повідомленнями, гігант соціальних мереж Facebook веде переговори з останнім учасником Індії в телекомунікаційному секторі Reliance Jio про придбання багатомільярдної частки в компанії. Також стало відомо, що Google веде переговори з Джіо про аналогічну операцію.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Згідно зі звітом Financial Times з посиланням на двох осіб, обізнаних про угоду, Facebook був близький до придбання 10-процентної частки в Reliance Jio, але переговори не просунулися з-за спалаху коронавіруса.

У той час як Google і Facebook ведуть переговори з Jio про придбання частки, Microsoft вже співпрацює з Reliance Jio, так як у минулому році компанія заявила, що буде надавати послуги хмарних обчислень компанії, підтримуваної Mukesh Ambani.

Згідно зі звітом, угода з Facebook допоможе материнської компанії Jio Reliance Industries Ltd досягти мети скорочення боргу до нуля до березня 2021 року. Компанія також планує продати 20-процентну частку в своєму нафтопереробному підприємстві Saudi Aramco в рамках цієї угоди.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Для Facebook Індія є одним з найбільших ринків з 328 мільйонами користувачів в місяць. Додаток для обміну миттєвими повідомленнями компанії WhatsApp має 400 мільйонів користувачів, що є практично половиною всіх користувачів месенджера.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.