Під час презентації смартфона Redmi K30 Pro також був представлений і телевізор розумний телевізор під назвою Redmi Smart TV Max 98. Звичайно ж, у назві цифри 98 натякають на його розміри - стільки дюймів отримав екран телевізора.

Redmi Smart TV Max 98, gizchina

У пристрої застосовується панель з підтримкою дозволу 4К UHD. Новинка забезпечує охоплення 85% колірного простору NTSC. Екран телевізора має 192 динамічні зони підсвічування, що покликано підвищити контрастність зображення.

Правда, сам чіпсет для телевізора не такий вже і потужний - під капотом у новинки всього лише 4 ГБ оперативної пам'яті.

Раніше генеральний директор Redmi Лу Вайбинг говорив, що було продано лише 82 примірника попереднього 98-дюймового телевізора. За великим рахунком проблеми з продажами були з-за проблем з установкою, перевезенням, і ціною.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

В компанії врахували виявлені недоліки, і тепер покупцям Redmi Smart TV Max 98 пропонується ексклюзивна послуга VIP-доставки. Правда, ціна все-одно кусається - за новинку просять аж $2825.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.