За часів нової пандемії коронавіруса дезінформація є однією з важливих глобальних проблем, з якими доводиться боротися. Twitter оголосив, що буде приділяти пріоритетну увагу перевірці облікових записів деяких конкретних експертів в області охорони здоров'я.

Коронавірус і собаки, фото: gettyimages
Коронавірус і собаки, фото: gettyimages

Експерти в області охорони здоров'я, які займаються дослідженнями і моніторингом вірусу, будуть мати пріоритет при перевірці цього облікового запису. Як ми знаємо, синя пташка свідчить про достовірність інформації. Це дає величезну довіру до повідомлень, що передаються такий обліковим записом.

Twitter працює з органами охорони здоров'я для перевірки установ і спеціалістів, пов'язаних з ними. Таким чином, цілком імовірно, що ступінь фальшивих новин на платформі зменшиться. Вже є кілька дезінформацією про чудесні методи, помилкових лікуваннях та інші обіцянки. Отже, нові заходи, вжиті Twitter, призведуть до зниження протидії цим фальшивим міфів.

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.