Apple раніше заявила, що перші iPad Pro 2020 потраплять до покупців 25 березня. Схоже, компанії вдалося випередити графік. Один з покупців отримав гаджет раніше часу, і навіть злив його зовнішній вигляд в мережу.

iPad Pro 2020, reddit

Користувач Reddit під ніком Zindexed у гілці форуму, присвяченій планшетних комп'ютерів Apple, сьогодні поділився фото свого нового iPad Pro 2020. Що стосується зміни в дизайні, на фото видно новий блок камер і сканер LiDAR. Також можна помітити, що Smart Connector, який буде використовуватися для підключення нової клавіатури Magic Keyboard з трекпадом, знаходиться на тому ж місці, що і у попередньої моделі. З клавіатурою планшет перетворюється на повноцінний ПК, але ось вона з'явиться у продажу в травні.

Нагадаємо, що експерти порівняли новенький iPad Pro 2020 і iPad Pro 2018. Як виявилося, різниця в продуктивності несуттєва, так що міняти стару модель на нову практично не має сенсу.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче воскресити свій давній проект. Мова йде про AirPower, килимок, який буде заряджати гаджети з допомогою бездротових технологій. Варто відзначити, що компанія вже намагалася відтворити прототип пристрою, але до продажу справа так і не дійшло.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple дозволила користувачів купувати відразу декілька продуктів Apple. Варто відзначити, що минулого тижня корпорація ввела обмеження, які дозволяли покупцям купувати все за кілька пристроїв. Так корпорація хотіла боротися з дефіцитом.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft показала оновлену Windows 10. Компанія переробила безліч елементів інтерфейсу.