За інсайдерською інформацією, нові флагмани OnePlus 8 і OnePlus 8 Pro представлять 15 квітня. Звичайно ж, смартфон представлять в онлайн-режимі, так що спостерігати за анонсом можна не встаючи з дивана. Однак у деяких щасливчиків буде шанс протестувати смартфони ще до офіційного анонсу.

OnaPlus, gettyimages
OnaPlus, gettyimages

Компанія OnePlus запрошує всіх бажаючих прийняти участь у програмі The Lab. В рамках цієї програми 10 чоловік отримають неанонсований смартфон, щоб оцінити його можливості раніше за всіх. Звичайно ж, мова йде про новенький гаджет OnePlus 8 Pro, який теж покажуть 15 квітня.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Звичайно ж, спробувати удачу може кожен, досить просто слідувати інструкції на сайті виробника. Для участі необхідно заповнити анкету і подати заявку до 1 квітня. 2 квітня компанія оголосить список 10 щасливчиків. Причому 6 місць заброньовано для учасників форуму OnePlus, так як компанії потрібні люди, пов'язані з спільнотою. Звичайно ж, смартфон дозволять залишити собі, але ось огляд зробити просто необхідно.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.