Інтерфейс з “живих плиток” став фірмовою фішкою Microsoft, яку вона використовувала не тільки Windows, але і консолі Xbox One. Мабуть, тепер і Sony сподобалася ця ідея, і компанія запатентувала власний аналог. Звичайно ж, такі глобальні зміни інтерфейсу готують для майбутньої консолі PlayStation 5, вихід якої запланований на кінець 2020 року.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Sony Interactive Entertainment прозвала технологію “Динамічний інтерфейс для запуску прямого геймплея”. В опублікованому 19 березня патенті йдеться, що розробники будуть ставити власний набір дій для кожної плитки, створюючи якусь заглушку. Звичайно ж, все це виглядає як копія “живих плиток” Microsoft, так що користувачам Windows 10 буде досить легко орієнтуватися в інтерфейсі майбутньої PS5.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Наприклад, замість того, щоб запускати Modern Warfare, заходити в мультиплеер і вибирати потрібний режим бою, гравцеві досить натиснути одну кнопку і відразу потрапити в лобі. Звичайно ж, у сусідніх плитках будуть відображатися різна додаткова інформація, за типом досягнень і статистик.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.