AMD подала дві скарги на репозиторій Github, який розмістив вихідні коди нових відеочіпів AMD Navi і Arden. Останній використовується в підготовлювану ігрової приставки Xbox Series X. Зловмисник, який виклав цей код в мережу раніше повідомляв, що він шукав покупця, але в підсумку виклав в загальний доступ його.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Варто зазначити, що інформацію вдалося вкрасти ще восени 2019 року, причому дані не були ніяк захищені. Дивно, але такі дорогі розробки зазвичай завжди охороняють, не кажучи вже про шифрування.

Зломщик планує продати матеріали за $100 млн. Він не пояснює, як отримана така оцінка вартості. Якщо покупець не знайдеться, зловмисник обіцяє передати дані обраним людям.

ноутбук, gettyimages
ноутбук, gettyimages

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За заявами компанії, у разі, якщо інформація потрапить у чужі руки, це позначиться на конкурентоспроможності корпорації, а отже, величезна втрата прибутку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.