Вчора Apple випустила фінальну версію iOS 13.4. Вона стала самим великим оновленням з моменту релізу iOS 13. Звичайно ж, компанія поліпшила захист від злому, а також поліпшила деякі програми та функції. Проте, варто звернути увагу на быстродейственность і час автономної роботи.

Блогер iAppleBytes провів наочне порівняння роботи відразу шести моделей iPhone на базі iOS 13.3.1 і iOS 13.4. На роль піддослідних він вибрав iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone XR і iPhone 11 – тобто, по суті, найбільш популярні моделі смартфонів, які цікавлять переважна більшість користувачів. За допомогою нехитрих тестів вдалося з'ясувати, як нова ОС впливає на швидкість роботи і час автономної роботи.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Експерт відразу ж зазначив, що нова ОС працює досить швидко.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.