В цифровому магазині Epic Games Store стартувала чергова безкоштовна роздача ігор. Відмінна можливість отримати гру абсолютно безкоштовно, при тому, що гра досить непогана, про що свідчать оцінки критиків. Протягом наступного тижня у геймерів є можливість додати свою бібліотеку кооперативний зомбі-екшен World War Z, а також два інді-проекту: Tormentor x Punisher і Figment. Після закінчення наступного тижня ігрова бібліотека буде роздавати інші ігри абсолютно безкоштовно.

World War Z

World War Z являє собою кооперативний шутер від третьої особи, створений за мотивами фільму “Війна світів Z”. На веб-ресурсі Metacritic рейтинг проекту становить 70/100, користувацька оцінка - 6 балів з 10 можливих.

Відзначимо, що в Google Play і AppStore теж з'явилися безкоштовні роздачі платних ігор, стежте за оновленнями і поповненнями в магазинах.

World War Z

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що NASA тільки що завершив 17-річну місію з дослідження Сонця. Варто відзначити, що зонд відправив колосальну кількість корисної інформації на Землю.

Як повідомляв Знай.uа, кнопковий телефон Nokia 5310 добрався до України. Ціна дуже порадує покупців, а ось функціонал залишився колишнім.

Також Знай.uа повідомляв, що Viber отримав велике оновлення, тепер у користувачів iOS і Android є кілька додаткових функцій.