Американська корпорація Google є одним з найвідоміших у світі брендів, а її сервісами на постійній щоденній основі користуються більш ніж 4 млрд осіб, тобто чи не всі користувачі інтернету. Не секрет, що компанія кілька років тому випустила аналог SMS, ось тільки для надсилання даних використовується інтернет. Звичайно, подібний сервіс було платним, як і будь-СМС у практично будь-якого стільникового оператора. Тепер же компанія вирішила зробити їх абсолютно безкоштовними для всіх користувачів Android.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Платити за повідомлення RCS нічого не потрібно, і вони при цьому вигідно відрізняються від SMS ще й тим, що не містять в собі ніяких обмежень щодо загальної тривалості одного повідомлення. Не секрет, що звичайні смс мають обмеження в 140 символів, в той час як аналог Google не має такого нюансу.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.