На радість всіх тих, хто любить грати в ігри саме на консолях, компанія Sony випустила одночасно такі новинки, як PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro, однак придбати їх поки що ще не можна, але це лише питання часу. Швидше за все, новинки будуть доступні для користувачів вже до кінця 2020 року. Можливо, спалах коронавіруса сильно вплине на терміни виходу, але про це Sony поки що не повідомляла користувачам.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Спочатку планувалося створити тільки PS5 і запустити її в продаж, проте в кінцевому підсумку японська корпорація Sony порахувала необхідним відмовитися від такої ідеї. Відомо, що компанія представить PlayStation 5 Pro, який отримає круту начинку, і буде конкурувати з Xbox Series X, який отримав просто неймовірні характеристики.

до Речі, що стосується цін, за новинку попросять близько 500 доларів, а ось цінники на Pro-версію поки невідомі.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.