Інсайдери повідомили, що серія Modern Warfare 2 з гри Call of Duty може вийти вже 30 березня. Зазначимо, що оновлена гра особливо не відрізняється від оригіналу. Проте, розробники поліпшили звук, а також опрацювали графіком, зробивши її набагато сучасніше.

Раніше повідомлялося, що 30 березня відбудеться тільки його дебют, але, схоже, що це не зовсім так, і в цю ж дату відбудеться також і сам вихід перевидання. Варто зазначити, що зміни будуть тільки в сюжетної частини гри, а ось мультиплеер залишиться без нововведень.

Залишається тільки дочекатися офіційного оголошення від самих розробників.

Modern Warfare 2

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple нахабно обдурила своїх користувачів. Новий iPad Pro 2020 року практично не відрізняється від iPad Pro 2018 року, при тому що чіпсет в новинці отримав іншу назву, а от продуктивність залишилася преждней.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, як правильно заряджати смартфон, щоб він прослужив максимально довго. Не варто ставити його на ніч на зарядку, а також чекати повної розрядки.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA опублікувала детальний фото 500-метрового астероїда. Саме фото допоміг зробити зонд, який опинився біля космічного тіла на рекордно близькій відстані.