Американський спидраннер під псевдонімом Distortion2 встановив новий рекорд по швидкості проходження DOOM Eternal — шутер скорився ентузіасту всього за 39 хвилин і 50 секунд. На сьогоднішній день це абсолютний рекорд, а решта спидраннеры навіть не наблизилися до такого показника. Схоже, перше місце буде довго зайнятий цим геймером.

Подібно CreeperHntr, чий півторагодинний результат ще тиждень тому здавався видатним, Distortion2 використовував своєчасне відкриття меню вибору зброї в момент зіскакування з височини для пропуску великих ділянок рівнів. До того ж, інші баги допомогли йому швидко знищувати ворогів, не зупиняючись заради них.

Doom
Doom

За словами самого рекордсмена, цей забіг видався “стерпним”. У той же час співтовариство спидраннеров постійно знаходить нові корисні трюки, так що гонитва за ідеальним результатом ще далека до завершення. Звичайно, через тиждень у нас з'явиться новий рекорд, це лише питання часу. До того ж, кількість геймерів за останній час тільки зросла.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.