Коронавірус міцно утримує світ. Дуже важливо, щоб у цей період такі месенджери, як WhatsApp, працювали без проблем. Для цього в деяких країнах сервіс вводить нові обмеження.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

WhatsApp - це найпопулярніша мессенджерная платформа з більш ніж двома мільярдами користувачів у світі. Дуже важливо, що він працює без збоїв. Нещодавно стало відомо, що навантаження на WhatsApp майже так само велика кожен день, як і на новорічних святах.

"Ви не можете надсилати відео в WhatsApp Status, якщо вони довші 16 секунд: дозволено тільки відео тривалістю 15 секунд” - повідомляє компанія.

Відповідно, довжина відео в статусі WhatsApp зменшується вдвічі в деяких країнах світу. Таким чином компанія хоче знизити навантаження на сервера в усьому світі.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.