Раніше в цьому місяці Apple закрила величезну кількість своїх офісів з-за пандемії.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Таким чином, компанія, схоже, тимчасово прийняла культуру “Робота на дому”, хоча Apple не є ідеальної компанією для такої робочої культури, що має гігантський кампус і десятки офісів по всьому світу.

Незважаючи на це, повідомляється, що Apple все ще працює над новими версіями кількох своїх продуктів, включаючи HomePod, Apple TV, MacBook Pro, бюджетні iPad, Apple Watch, iPhone і iMac.

У звіті стверджується, що всі ці пристрої можуть бути випущені “вже в цьому році”. У ньому також стверджується, що оновлення програмного забезпечення компанії також знаходяться на стадії розробки, а покажуть нові iOS публіці вже в червні під час щорічної конференції від яблучної корпорації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Розташовуючи порядком роботи на дому, Apple також встановила обмеження для працівників, яким дозволено забирати додому майбутні версії нового програмного забезпечення, включаючи iOS 14. Згідно зі звітом, співробітники, що працюють над “iOS 14” та іншими оновленнями програмного забезпечення, повинні отримати дозвіл від виконавчої команди Apple.

Apple HomePod, gettyimages
Apple HomePod, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Steam побив власний рекорд. Компанія відзвітувала про рекордну кількість користувачів одночасно. Втім, причиною такого рекорду коронавірус, а також заклик до самоізоляції людей у всьому світі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft ввела обмеження для своїх користувачів. Тепер геймери не можуть змінити логотип для клану або аватарку для облікового запису. Причиною цього стала навантаження на сервера компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony випустила PlayStation 5. Консоль стане доступною для користувачів вже до кінця 2020 року.