Якщо ви зараз на стадії вибору нової машини українського виробництва, то краще почекати, оскільки ЗАЗ, можливо, готує новинку – Lanos 2021. Профільне видання "Авто-Центр" опублікувало можливі ескізи майбутнього автомобіля, який ймовірно буде називатися – Lanos 2021. "Виробництво улюбленого багатьма українцями вітчизняного автомобіля ЗАЗ Ланос на цей час під великим питанням, якщо говорити про перспективи на майбутнє. Однак, невже легендарний автомобіль незабаром повернеться на конвеєр в новому образі?", - пише видання.

Ескіз нового Ланоса - autocentre.ua
Ескіз нового Ланоса - autocentre.ua

Там припустили, що можливо справи у Запорізького автомобілебудівного заводу налагоджуються. Після інформації про комфортабельному автобусі ЗАЗ А08, який планують відправити у виробництво, логічним продовженням стало б пропозицію масового бюджетного авто, яким для українських покупців довгий час був ZAZ Lanos. У розпорядженні "Авто-Центру" з'явилися фото ескізів, які можуть говорити про те, що на заводі працюють над створенням моделі нового покоління.

Звичайно на цих малюнках немає ніяких підписів, що вказують на конкретну модель, проте виразно впізнаваний шильдик ZAZ. Тим не менш, зображеним автомобілем може виявитися саме новий Ланос. Логічно було б очікувати таке авто через 1,5-2 роки.

Ескіз нового Ланоса - autocentre.ua
Ескіз нового Ланоса - autocentre.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, як уникнути хитрих прийомів шахраїв під час купівлі б/в авто.

Раніше портал "Знай.ua" розповідав про лайфхак для автолюбителів – як перевірити б/в машину перед купівлею і не втратити гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що українські таксисти підготувалися до карантину.