Два інтернет-магазину створили сторінки з предзаказами PlayStation 5. Зазначені на них ціни відрізняються більш ніж у два рази. До цих пір неясно, чому ціни так кардинально відрізняються. Можливо, таким чином Sony хоче заплутати користувачів мережі, або ж просто підігріває інтерес.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Ритейлер Fotex встановив вартість майже 7 тис. датських крон, що становить трохи більше тисячі доларів. У канадському магазині Play N Trade на сторінці PlayStation 5 встановлена ціна 599 канадських доларів близько $400. Саме стільки коштувала PS4 на старті продажів.

Звичайно ж, Sony ще не називала вартість консолі, а ось покажуть її ближче до осені 2020 року, так що чекати залишилося недовго.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.