Минулого тижня вийшла фінальна iOS 13.4. Правда, змін практично немає. Хіба що дрібні недоробки, які практично ніяк не впливали на функціонал смартфона. Однак, експерти виявили цікаву деталь у цій версії ОС.

Згідно нової інформації аналітика Джона Проссера, дебют новинки відбудеться 15 квітня, а продажі стартують 22 квітня. Залишилося чекати всього лише 2 тижні, і компанія представить смартфон з цінником від 399 доларів, що зробить його точно культовим, яким у свій час був і SE.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У беті iOS 13.4.5 знайшли згадку нового смартфона з Touch ID, підтримкою експрес-карти і CarKey для розблокування дверей автомобіля. Немає жодних сумнівів у тому, що це iPhone 9: всі смартфони з Touch ID, підтримують iOS 13, були випущені до 2018 року, тому у них немає можливості платити експрес-карткою, якщо смартфон розряджений. Втім, далеко не кожному користувачеві такий функціонал необхідний, так і переплачувати за нього не хочеться. Про смартфон практично все відомо, залишилося тільки дочекатися офіційного анонсу і виходу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.