Недавній патент Microsoft показав, що компанія розробляє новий продукт лінійки Surface. Патент описує своєрідне пристрій, який нагадує Surface Duo, але з трьома дисплеями на одному шарнірному механізмі. Це може бути новий продукт, над яким в даний час працює команда Microsoft Surface.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Згідно з патентом, новий пристрій Microsoft має два окремих екрану, сполучених разом з одним шарнірним механізмом посередині. Це також робить його дуже схожим на Surface Duo і Neo. Крім двох основних дисплеїв, патент також показує набагато менший третій дисплей, який виглядає як рядок стану на краю пристрою.

Дивлячись на патент, третій екран був позначений як елемент управління і може бути областю для деяких конкретних функцій. По суті, він може відображати час, повідомлення, показувати підключений пристрій і багато іншого. Швидше Microsoft впевнена, що користувачі також можуть вибрати відображення додаткової інформації на меншому екрані. Прикладом цього можуть бути пропущені виклики і показ інших важливих повідомлень, навіть якщо основні дисплеї не активні. Подивимося, що з цього вийде.

Microsoft патент, gizchina

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.