Xiaomi, популярний виробник смартфонів, заявив, що очікує короткострокового падіння продажів своїх смартфонів у першому кварталі 2020 року. Основною причиною цього є нещодавня пандемія коронавіруса, яка зачепила весь світ, проте китайці впевнені, що попит найближчим часом піднімати.

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

За словами Лея Цзюня, засновника і генерального директора Xiaomi, “хоча весь світ все ще знаходиться в темній тіні COVID-19, ми продовжуємо приділяти особливу увагу ефективності, щоб подолати цей економічна криза з усіма”. Іншими словами, незважаючи на те, що компанії також довелося тимчасово закрити свої фабрики і виробничі лінії, компанія майже повернулася до своєї повної потужності.

Для тих, хто не знає, китайський уряд спочатку зробив кроки, щоб приборкати подальше поширення вірусної спалаху. Це було зроблено головним чином шляхом закриття виробничих площадок та інших місць з великою кількістю працівників. На даний момент Xiaomi вказала, що від 80 до 90 відсотків його виробничих потужностей в Китаї було відновлено. До того ж, Китай поборов вірус.

Ван Сян, президент Xiaomi, також зазначив, що “виробництво постраждало, але темпи відновлення перевершили всі очікування”. Ван сказав, що вплив COVID-19 було менше на китайського технологічного гіганта в порівнянні з його іншими конкурентами на основних ринках смартфонів, таких як Індія, Європа і США. Тільки минулого тижня Xiaomi відкрила більше 1800 роздрібних магазинів в Китаї, причому 80 відсотків її постачальників також відновили свою діяльність.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.