Не секрет, що кросовер Tesla Model Y був для багатьох покупців довгоочікуваної машиною. Tesla продовжує працювати під час пандемії, так що ці електрокари з'явилися на дорогах.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Для тих автомобілістів, кому твердого покриття під колесами недостатньо, існує бруд, пісок і калюжі з іншими водоймами. Власник нової Тесли вирішив перевірити свою покупку у важких умовах. Ілон Маск каже, що Model Y — кросовер, електромобіль до того ж буває повнопривідним. Це означає, що пісенька його не лякає, так що владелце однією з таких моделей вирішив перевірити слова Маска, адже авто володіє всіма особливості кросовера.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Судячи з відео Tesla все ж побував у воді, але все вийшло не так ефектно, як можна було подумати по запису відео в Twitter. Втім, було б дивно, якби автомобіль застряг прямо в річці. Автомобіль на відмінно впорався з цією пригодою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.