Саморобний мінівен “Лосеня” поповнив колекцію відомого технічного музею “Машини часу” в Дніпрі. Зазначимо, що база для авто була взята з “Запорожця”, так що автомобіль унікальний зі всіх сторін.

Автомобиль Лосенок едет в музей, на выставку «Стратегический автомобиль»

Geplaatst door Технический музей "Машины Времени" op Maandag 30 maart 2020

Отже, мінівен “Лосеня” побудував багато років тому Іван Лук'янович Лось, який працював в КБ “Південний”. За словами нинішнього власника, представлена машина – це вже третій чи четвертий за рахунком саморобний автомобіль талановитого майстра. Варто відзначити, що саме цей екземпляр відвідував різноманітні виставки. Мінівен зберіг задньомоторне компонування, двигун “Запорожця” був доопрацьований. Виглядає він максимально футуристично, навіть для нашого часу. Різкі скоси нагадують Tesla Cyber Truck, але якщо тільки віддалено.

Зазначається, що після реставрації автомобіль зможе їздити самостійно.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лосеня, автоцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DXOmark оцінили камеру Huawei P40. Виявляється, компанія визнала його кращим камерофоном в світі за топові датчики і якість зйомки фото і відео.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple раасказала, як правильно дезінфікувати більшість продуктів яблучної корпорації. Наприклад, не варто розпорошувати рідину прямо на пристрій. Краще протерти дисплей або корпус тканиною, на яку варто нанести дезінфікуючий засіб.

Також Знай.uа повідомляв, що The Elder Scrolls Online стане безкоштовною. Правда, безкоштовно в неї можна пограти в найближчі 2 тижні. Сама ж гра працює за системою підписки, так що за гру доведеться платити кожен місяць регулярно.