Посольство України в Сполучених Штатах звернулося до винахідника і засновник SpaceX Ілону Маску з проханням передати Україні апарати штучної вентиляції легенів після відповідної пропозиції Маска в Twitter. На диво, Маск побачив це повідомлення і навіть на нього відповів.

Ілон Маск, твіттер

Про це представники посольства написали коментарі на сторінці Маска в Twitter, де він допомогою українцям запропонувала старший науковий співробітник Інституту досліджень внпредложил країнам світу свою допомогу в постачанні апаратів ШВЛ.

У відповідь на коментар посольства, свою допомогу в координації зусиль для надання пешней політики і редактор блогу UkraineAlert Атлантичної ради Мелінда Харінг.

Ілон Маск, твіттер

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"У нас є додаткові вентилятори, схвалені FDA. Будуть поставлятися в лікарні по всьому світу в межах регіонів доставки Tesla. Пристрої та вартість доставки є безкоштовними. Єдина вимога полягає в тому, що ШВЛ потрібні негайно для пацієнтів, а не будуть зберігатися на складі", - написав Маск. Можливо, Україна дійсно отримає апарати ШВЛ, але про кількість, або ж про дати доставки поки говорити рано. Будемо сподіватися, що Маск не кидає слова на вітер, адже це допоможе врятувати чимало життів жителів України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.