В Call of Duty: Modern Warfare пройдуть безкоштовні вихідні для тих, у кого встановлена “королівська битва” Call of Duty: Warzone. З 3 по 6 квітня користувачі зможуть безоплатно зіграти в мережевому режимі шутера. Правда, після закінчення вихідних за продовження гри все-таки доведеться заплатити. У будь-якому випадку, фанати залишаться задоволені щедрістю компанії, адже це краще, ніж нічого.

Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare

Варто відзначити, що акція розпочнеться 3 квітня о 21:00 мск, а завершиться 6 квітня в той же час. Під час безкоштовних вихідних користувачі будуть заробляти вдвічі більше досвіду: це пов'язано з тим, що в грі завершується другий сезон. Новачкам також буде доступний плейлист “Глуха оборона”, куди увійдуть карти Shoot House і Atlas Superstore. Звичайно, подвоєний досвід не потрібен бажаючим випробувати гру - подібна щедрість на вихідні є відмінним способом дати спробувати геймеру проект, не заплативши за нього. Безсумнівно, деякі захочуть купити гру після такого маркетингового ходу.

Реліз ремастера Call of Duty: Modern Warfare відбувся в листопаді 2016 року на ПК, PlayStation 4 і Xbox One. На агрегаторі рецензій Metacritic середня оцінка шутера становить 83-89 балів зі 100.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered
Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали топ найпопулярніших браузерів за лютий 2020 року. Звичайно ж, з великим відривом у лідерах залишається Google Chrome, але ось на другому місці несподівано з'явився Microsoft Edge, які раніше був потрібен тільки для скачки інших браузерів.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення iOS 13.4 виявили згадка про iPhone 9. Судячи за інсайдерською інформацією, смартфон покажуть публіці вже найближчим часом. Якщо бути точним, то анонс нібито запланований на 15 квітня.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Microsoft запатентувала унікальний смартфон відразу з трьома екранами. Правда, останній з них не такий вже і функціональний, але точно сподобається публіці.