У 2010-му році Ferrari випустила модель 599 Gran Turismo Omologata, яка стала лише третьою машиною з шильдиком GTO. Перед нею такої честі удостоювалися легендарні 250 GTO з 1960-х і 288 GTO з 1980-х. У загальній складності світло побачило всього 599 таких машин, що робить їх у достатній мірі рідкісними. Втім, тепер у користувачів мережі є можливість купити такий екземпляр, при тому, що він є більш ексклюзивним.

Ferrari, autocenter

По-перше, тому що відноситься до моделей, які випускалися для ринку США. А таких автомобілів випустили в кількості 125 машин. По-друге, тому що з 2011-го року, в якому ця конкретна 599-я виїхала з заводу, вона проїхала всього 270 кілометрів. Іншими словами, вона працює відмінно, так і катались на ній від заводу до гаражу, не більше. Досить прибутково бізнес-вкладення. Звичайно, під капотом цілих 661 кінська сила, так що мощі авто сумніватися не варто.

Що стосується цін, за новинку попросять більше 700 000 доларів, так що пора збирати на торги вже зараз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили офіційні рендери майбутньої iPhone 9. Бюджетник отримає схожий на iPhone 6 корпус, а також круту камеру і потужний процесор. Відзначається, що гаджет буде продаватися за ціною від 399 доларів. що зробить його першим бюджетником у лінійці смартфонів від Apple.

Як повідомляв Знай.uа, Новітній Mercedes-Benz CLA з тріском провалив тест на безпеку. Дивно, але новий автомобіль від німців не зміг маневрувати при швидкості більше 68 км/год, що велика рідкість для авто від Mercedes. Компанії варто трохи переробити автомобіль, щоб він став більш безпечним.

Також Знай.uа повідомляв, що анонс Sony PlayStation 5 може перенестися. Інсайдер повідомив, що майбутня консоль сильно перегрівається, і компанії потрібно або переробити корпус і перенести анонс, або ж випустити такою, якою вона є на даний момент.