Маркетингова команда Sony веде себе стримано, коли справа доходить до розкриття PS5 у всій його красі. Ще минулого місяця Sony представила характеристики майбутньої консолі. Тим не менш, це було скоріше технічний захід. З тих пір, як фанати намагалися підтримати галас, Sony як і раніше приховує дизайн PS5. Однак сьогодні, несподівано змінивши долю, японська компанія вирішила представити контролер PS5 DualSense.

PS5 DUALSENSE CONTROLLER, gizchina

Пішли в минуле концепція DualShock, яка була присутня на PS1, PS2, PS3 і PS4. Тепер компанія буде просувати новий елемент управління DualSense з іншою мовою дизайну, квітами і великою увагою до тактильного зворотного зв'язку. Замість матового чорного кольору, що поставляється з PS4, контролер PS5 має білий в якості основного кольору, а нижня частина і аналогові джойстики - чорні.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Це може бути очевидно, але DualSense буде бездротовим контроллером. Крім того, він буде включати деякі функції, такі як Tempest 3D AudioTech, тактильний зворотний зв'язок, адаптивні тригери на кнопках L2 і R2. Цікаво, що Sony видалила звичайну кнопку “поділитися” на користь нової кнопки “створити”.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Sony, новий контролер PS5 можна вважати основним оновленням порівняно з DS4. Компанія пояснює, що зберегла те, що гравцям найбільше сподобалося у попередника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія BMW випустила серію настільних ігор для тих, хто хоче весело провести з сім'єю час. Безкоштовні ігри і на офіційному сайті компанії їх можна скачати роздрукувати на папері.

Як повідомляв Знай.uа, Steam показали, чим займаються геймери. Компанія знову побила рекорди за популярністю. Одночасно в бібліотеку відеоігор заходять мільйони геймерів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Asus використовує передову технологію для своїх процесорів. Відомо, що рідкий метал допомагає знизити температуру нагрівання процесора, правда, ця технологія в новинку на ринку чіпсетів для пристроїв.