Компанія Samsung представила нові смартфони Galaxy A71 5G і A51 5G. Популярні моделі A71 і A51 отримали нові можливості для роботи в мережах зв'язку нового покоління. У моделі А71 5G 6.7 дюймовий екран Super Amoled Plus Infinity - O, у А51 5G 6.5 дюймовий екран Super Amoled Infinity O. Екрани досить величезні навіть за сьогоднішніми мірками. Нові смартфон порадує публіку непоганою ціною, адже Samsung позиціонує девайси як бюджетники.

Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube
Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube

Обидві моделі мають на борту досить ємний акумулятор на 4500 мАч з можливістю швидкої зарядки на 15 Вт у молодшій і на 25 Вт в старшій моделі. Що дивно, старша модель отримала четверту камеру, що тільки на плюс, якщо говорити а якості зйомки. обладнана чотирма камерами в основному блоці, це 64 МП основна камера 12 МП Ultra Wide камера. 5 МП камера для макро зйомки і 5 МП ToF, у молодшої моделі основна камера на 48 МП. Нові смартфони з'являться у продажу найближчим часом.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Що стосується продуктивності, за ці смартфони переживати не варто обидві моделі обладнані 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам'яті в залежності від регіону і 128 ГБ основної пам'яті. Для зняття блокування в моделях використовується подэкранный датчик відбитків пальців, що велика рідкість для бюджетних смартфонов.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.