Компанія Google безкоштовно пропонує два місяці покращеної підписки на свій хмарний ігровий сервіс Stadia. Акція доступна новим користувачам, так і тим, хто вже купував підписку або зараз її використовує. Таким чином, компанія хоче залучити нових користувачів у свій сервіс, який з'явився на ринку порівняно недавно. Втім, 2 місяці буду абсолютно безкоштовні для всіх бажаючих, а за цей час можна зрозуміти, чи потрібен цей сервіс.

Нагадаємо, що вартість стандартної передплати становить $9,99 на місяць. Втім, покращений пакет підписки дає доступ до деяких крутих ігор. Такі послуги підійдуть тим, хто по вуха в мобільних іграх, і не готовий відмовляти собі в ААА-проектах.

Сервіс Google Stadia на даний момент доступний у Сполучених Штатах Америки, Канаді, Великобританії та ще 11 країнах Європи. В Україні сервіс поки що недоступний, але це лише питання часу.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony представила новий контролер для PlayStation 5. Відомо, що консоль майбутнього з'явиться на публіці вже восени цього року, а цінник буде в районі 400 доларів за базову версію. Новий контролер отримав купу цікавих змін, серед яких і розташування кнопок.

Як повідомляв Знай.uа вчені спрогнозували величезну космічну катастрофу. Зірки, які знаходяться рекордно близько один до одного можуть просто вибухнути, і це лише питання часу. На щастя, Землі нічого не загрожує.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери створили перший в світі смартфон з 192-мегапіксельною камерою. Сам девайс з'явиться у продажу вже в травні цього року, але досі невідома марка і модель гаджета.