Як відомо, вже на днях запрацював новий та водночас унікальний сервіс Quibi, якого вже називають "вбивцею" Netflix та найбільшим конкурсному YouTube. Так, всього в перший день відкриття додаток закачали на свій смартфон не менше 300 тисяч людей.

Як відзначається, сервіс для смартфонів Quibi є унікальний тим, що на ньому будуть розміщені тільки фільми і серіали, кожна серія яких триває не довше 10 хвилин. Підписка на нього коштує всього $ 4,99 на місяць з рекламою або $ 7,99 без реклами, також до кінця квітня доступний 90-денний пробний період.

Quibi

На момент запуску в сервісі було викладено близько 50 фільмів або епізодів серіалів. Щоправда, творці Quibi, Джеффрі Катценберг, який колись був директором кіностудії Walt Disney Studios, і колишня глава HP Мег Уїтмен, збираються активно додавати контент.

Вони планують оновлювати список приблизно на 25 серій щодня і за перший рік викласти 8,5 тис. епізодів 175 серіалів. Сервіс вже інвестував кілька сотень мільйонів доларів у створення контенту і привернув до створення фільмів.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Скріншот загрузок

Водночас деякі аналітики вважають, що сервіс був запущений не в найвдаліший час - під час введеного в різних країнах карантину люди скоріше схильні дивитися довгі серіали і фільми, ніж 10-хвилинні відео. Також на думку експертів, під час епідемії коронавірусу люди переглядають фільми та серіали на телевізора, в той час, як контент Quibi доступний лише на мобільних гаджетах.

Нагадаємо, що YouTube і Netflix знизять якість відео для мільйонів користувачів, названо вагому причину

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple хоче випустити бюджетні бездротові навушники AirPods Lite. Правда, про них мало що відомо, але ось презентація може відбутися вже в цьому році.

Також Знай.uа повідомляв, що користувачі виявили головний недолік смартфона Samsung Galaxy S20.