У цьому році очікується вихід відразу п'яти нових моделей iPhone: наступника iPhone SE і чотирьох iPhone 12. Але спалах коронавіруса внесла свої корективи у графік Apple. Втім, хоча б одну модель ми все ж побачимо найближчим часом, так що це лише питання часу.

За прогнозами аналітика GF Securities Джеффа Пу (Jeff Pu), Apple трохи зрушила реліз оновленої недорогий моделі iPhone SE (або iPhone 9). Нагадаємо, що раніше інсайдери говорили про анонс бюджетного SE 2 ще до кінця березня цього року, але вірус вніс свої корективи, так що доведеться почекати до середини квітня.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Нагадаємо, це буде оновлена версія iPhone 8 з 4,7-дюймовим дисплеєм, кнопки Home, чіпом A13, 3 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ пам'яті. Ціна буде в районі 400 доларів, що воно стане смартфон популярним.

Затримаються і нові iPhone 12. За прогнозами аналітика, технічне тестування моделей з 5,4" і 6,1" екранами завершиться в кінці квітня, 6,7-дюймового iPhone 12 Pro — в середині травня.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей
Показати ще

На щастя, анонс відбудеться у вересні, але ось продажу відкладуть аж до жовтня.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.