Карантин для офісних працівників замість очікуваного відпочинку опинився час відеоконференцій, в яких часто не хочеться брати участь. Однак, винахідливий користувач Zoom знайшов вихід із ситуації. Він просто створив свого віртуального клона для присутності в Zoom.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Цифровий двійник використовує останні досягнення в розпізнаванні мови штучним інтелектом і перетворення тексту в мову. Щоб створити візуальну копію, чоловік зробив кілька коротких відеороликів з собою і статичні фотографії. Щоправда, відповідати на повідомлення за допомогою програмного коду не вийде, а от слухач виходить просто відмінний. Від оригіналу практично неможливо відрізнити.

Сам бот робить імітацію поганий зв'язок, так що він ще не ідеальний. Можливо, в майбутньому він зможе відповідати на короткі запитання користувачів.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple відкрила доступ до своїх серіалів, так що кожен бажаючий може подивитися нові серіали на сервісі яблучної корпорації абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв Знай.uа вчені показали, як коронавірус поширюється по магазину. На диво, він здатний кілька хвилин перебувати в повітрі, так що без масок в магазині точно не обійтися.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія NASA перетворить Місяць у власний телескоп. В одному з кратерів вчені розмістять телескоп, який відкриє нові межі космосу.