Додаток TikTok використовує небезпечний HTTP для завантаження медіа-контенту. Як і всі додатки для соціальних мереж з великою базою користувачів, TikTok використовує мережі доставки контенту (CDN) для географічного розподілу своїх масивних даних.

CDN TikTok вибирає для передачі відео і інших мультимедійних даних по HTTP. Хоча це підвищує продуктивність передачі даних, це ставить під загрозу конфіденційність користувачів. HTTP-трафік може бути легко відстежений і навіть змінено зловмисниками. Іншими словами, хакери можуть отримати доступ до даних чужих акаунтів, причому без їх відома, а також відправляти відео.

Експерти також пояснили, як зловмисник може змінювати відео, опубліковане користувачів на інше, а також видаляти і додавати нові. Власникам додаток доведеться прокоментувати ситуацію.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити черговий гаджет. Мова йде про бездротової зарядки, яка помістилася у форм факторі звичайного килимка для мишки. Дивно, але компанія змогла впровадити в сам гаджет процесор від смартфонів A11, який раніше використовувався при складанні смартфонів за типом iPhone X.

Як повідомляв Знай.uа, спирт може нашкодити вашим гаджетам. Портативна консоль Nintendo може і зовсім не включитися після такої дезінфекції. Правда, компанія не назвала інші способи для дезінфекції консолі, так що ми рекомендуємо просто не виносити її за межі будинку.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені випадково зняли кільця Урану, які раніше були невидимими для вчених. Дивним є той факт, що кільця складаються з досить великих шматків астероїда, а пилу на кільці і зовсім немає.